4dagen

På flyt perioden å det går bra:) unnade mig ett äpple i kväll det skulle jag inte gjort blev proppmätt å mår illa inget vidare så det blir bara dricka i fortsättningen :) har nästan gått ner allt det jag skulle men vill gå ner mer för att vara på den säkra sidan:)

Emilia är piggare igen vilket är bra men får bli hemma från dagis i morgon då hon måste ha minst en feberfri dag.

Nej nu ska jag plocka undan det sista kolla färdigt på tv om jag orkar kommer stupa i säng i kväll med tanke på att man har varit uppe sen 5:20 i morse.
God natt på er


Ingen rolig dag

Emilia har fått feber å fryser så hon skakar den lilla stackaren:( hoppas hon blir frisk snart så hon blir sitt vanliga jag igen.
Hon har varit duktig och sovit i sin säng en hel vecka men i natt vakna hon av febern å var jätte ledsen så det blev till att sova i mammas famn.

3:e dagen med flyt å det går bra det ända man saknar är att tugga men det gäller ju bara 4 veckor å det kommer jag klara galant har ju redan gått ner 3 kg på tre dagar me happy :)


Dag 2

Är inne på 2:à dagen på min flyt period på 26 dagar. Det har gått bra även denna dagen men kan ju tala om att hungrig det är man men det kommer snart att gå över är lite jobbigt att stå å laga mat till Emilia när man själv inte får äta:) Har lite svårt att förstå att om 25 dagar så ligger jag på operationsbordet :-o kommer bli en spännande resa för mig å Emilia å vår familj:)


Lite uppdatering:)

Vuxna kan med göra snöängel haha iaf på fyllan;)

Emilia börjar bli stor tös hon har somnat själv i sin säng på kvällarna å även på när hon ska sova midda:)
Känns konstigt att ha sin 160 säng gör sug själv den blev ju stor nu;) Allt går bra på dagis å hon snackar massor många ny ord å långa meningar hon kan förklara så hon blir förstådd:)
Snart fyller hon två år vart tog min lilla bebis vägen!?

Min resa började i går morse då jag har börjat mina 4 veckors flyt period innan operationen som jag ska göra den 21/2 om allt går som planerat.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1180391/images/2012/pic_186414559.jpg" class="image">




Kan inte fatta att jag har den underbaraste och finaste tösen i värden! Hon är mitt allt och förgyller min dag:) Hon älskar en villkorslöst för den man är! Min kärlek till henne växer starkare och starkare för var dag trodde aldrig man kunde älska någon så mycket.....
Är tacksam att hon bara är ifrån mig 4 dagar i månaden hade inte klarat mer, det är tufft att vara utan henne varannan helg men det får gå:)
Det bästa är att hon även är pussig och kramig av sig det gillas skarpt:)


I förgår

Blev Emilia friserad av mormor så nu kan hon se igen :) Emilias hår växer som ogräs men nu har hon klippt luggen å topparna å det gick mycket bättre än förväntat:)
Tack snälla mamma för att du klippte henne:)


Ikväll

Bjöd jag syrran å David på kvällsmat det blev en älgastek:) David tillagade den å jag gjorde potatis Susanne gjorde såsen:) temwork på hög nivå haha Emilia åt jätte bra så då var det gott :) kan bara säga att maten satt som en fläskläpp så otroligt gott:) Mysigt att vi var fler till middag än bara jag och Emilia och Emilia bara avgudar ÅKE (=David)
Åååå Idag var det första dagen på dagis efter två veckors uppehåll å det var inga problem alls med Emilia :)
Nej nu blir det sängen ska strax upp igen lillan ska ju till dagis i morgon:)
God natt!!!


I går

Var jag mamma och Emilia på Ikea å kan ju lova att vi fynda som vanligt;) jag köpte sex skålar till min mat servis 6:- /st två blommor till köksfönstret 12:- /st ljus 48st 9:- var ju mamma som skulle upp å handla men jag hitta lite jag med :) Emilia var glad och duktig hela tiden hon är så tacksam att ha med sig det är inte ofta hon klagar :)