Citat: Johnny Deep

You can close your eyse to the things you don't want to see, but you can't close your heart to the things you don't whant to feel.


Kärlek


Sant så


Spelar

Grabbarna har lite skoj :))


50 årsfest

Fira Kalle å Fanny idag de har fylt 25. Super trevlig fest å sällskapet var underbart :) Var en väldigt lyckad kväll kan jag lova.


Besök

Av svärmor i kväll var uppskattat alltid lika trevligt när hon kommer på besök:) I morgon är sista jobbe dagen för denna veckan sen håller vi helg. Nästa vecka blir tuff då jag jobbar 6 dagar men så är det när man jobbar heltid. Älskar mitt jobb å mina jobbarkompisar.


Igår

Var en toppen dag med en massa mys sol och bad:) Kalle och Milton kom vid middagstid å stanna ett bra tag. Sen blev det Åhus med Matilda, Anton och Emilia för att bada:) blev ett snabbt dopp för det var kallt som bara den men vi alla bada. Å på ikväll blev det grillat å film mys.


Tomt

Utan mina söta hjärtan. Men i morgon hämtar jag hem min lilla älskling efter jobbet som jag har saknat henne:) Sen ska vi njuta av ledig dag ihop men ska en runda till mamma å fixa lite:) Här kommer bilder som Emilias farfar har tagit på henne:)


Så sant sagt av min vän Maria :)

Man ska leva livet ihop med den man Älskar. Det är då man mår som bäst och är lycklig :) Sen får ju andra tycka ved dem vill men så är sanningen.


Usch

Denna förkylningen vill verkligen inte ge med sig. Men är bara att bita ihop å köra på:) Tur jag har världens finaste & underbaraste hjärtan runt mig. Ni betyder mycket för mig å tack för all hjälp hade varit omöjligt att jobba annars. Älskar er min fina familj och min underbara vänner :) Lite bilder på min underbara lilla älskade tös


Jaha

Då har man åkt på dunder förkylning, hosta å feber blir till att knapra Alvedon så man känner sig lite piggare. Får hoppas det går över snabbt har tuffa jobbe veckor framför mig men allt funkar med lite vilja:)


Lite

Skillnad har det blivit:) har kommit lite mer än halvvägs nu å än är jag nöjd med mina resultat.


Folk

Är duktiga på att svartmåla alla andra men kan aldrig erkänna vad de själva gör för fel å hur de själva behandlar andra då är det lättare å ge någon annan skulden för det. Att hänga ut andra är bara löjligt för att göra sig själv till offer för alla ska tycka synd om en. Patetiskt rent ut sagt!!!!!


Woho

Nu funkar det att blogga igen:) Har ju hänt en hel del i mitt å Emilias liv sen sist jag blogga:) Har träffat en underbar kille å livet leker på ,jobbar för fullt nu å trivs så enormt bra på jobbat så just nu är mitt luv perfekt:)