True Love

Vi är gjorda för varandra❤
Tänk att man kunde få det så här bra😍

Två vackra barn har vi med ❤


Shoppat

Idag blev det shopping med min fina lilla tös :)
Jag köpte ett par skor å ett par tights
Emilia fick två par tights och ett par skor som liknar klackskor och hon har gått med dem hela dagen och ville inte ta av dem när hon skulle åka till pappa.
Alex fick ett par marinblåa jeans :)
Är rätt nöjd med fynden till oss idag.
Nu blir det sängen en jobbe dag i morgon med :)


Ingen rolig start

På denna veckan. I går ringde de från dagis att Emilia blivit dålig så det blev till att köra från jobbet och hämta en dålig tös. Idag ringde de om att sambons son var dålig så det var bara till masa oss ur säng å köra å hämta honom. Så idag har allt gått i lugnets tecken å vi har sovit bort den största delen av dagen. Tur jag hann stor städa ovanvåningen igår. Tur att alla vi blir dålig samtidigt så nu hoppas jag på vi alla är friska till torsdag blir en hemma dag i morgon med.

Kommer lite mysiga bilder från i lördags då vi var i Sölvesborg och hälsa på mina föräldrar. Emilia tjatade om att åka till mormor & morfars nya husvagn så så fick det bli 😄


Älskade barn

Du är mitt allt Emilia❤ du gör mig så glad och lycklig, du är den finaste gåva jag har fått.


Tänk att det redan

Gått lite mer än tre år sedan väldens vackraste tös föddes. Hon har utvecklats så otroligt mycket på dessa tre år. Det går bra för henne på dagis, hon är en framåt person och tar alla utmaningar med ett leende.
Jag var på utvecklingssamtal i fredags och det fanns bara positivt att säga om Emilia hon drar igång alla barn i roll lekar mm
Tiden går alldeles för fort.
Är så stolt över min duktiga dotter ❤
Hon är det underbaraste och vackraste jag har fått❤


Fin besök idag

Av min kära kusin Malin och hennes underbart söta son Elwin ❤