Jag och Emilia

Var i Ballingslöv idag och Gratta söta lilla Bell som fyller 1 år idag :)
Hon blev glad över sina paket. Emilia var glad att få ge paketen till Bell.
Emilia och Alma pärlande och det var första gången Emilia gjorde det så hon var super stolt över att hon kunde :)


Sant


Emilia och Elwin ❤

Emilia njöt riktigt av att få hålla sötaste Elwin❤ Hon är lika bebis tokig som sin mor och mormor.
Emilia var hemma med Jimmy igår när jag jobbade kvällen. Är så skönt att hon trivs så bra med Jimmy med tanke på att vi bor ihop nu. Mina föräldrar bjöd in Emilia och Jimmy på kvällsmat igår :)
Emilia berätta om allt skoj hon gjort igår medans jag jobbade. Tack älskade familj för att ni finns å ställer upp ❤


Morgon mys

Med min underbara lilla tös är aldrig fel :) får passa på å njuta av det så länge det varar. Men morgonen kunde gott börjat 7 i stället för 4:30.


Riktigt

Nöjd med mina snygga gardiner från Hässleholms möbelaffär :) passar perfekt i köket. Nu börjar här bli ordning å reda i nya lägenheten vilket jag är glad över hatar när det är rörigt å skitigt. Är skoj med så mycket nya saker ut med allt gammalt å in med massa nytt :)


Älskad!! Min underbara fina tös ❤


Emilia

Trivs i sitt nya hem och i sitt nya rum:)


Tack

För en trevlig helg Svärfar och Larissa. Det får vi ta och göra om snart fast med alla barnen:)) Mycket trevligt sällskap god mat och skoj har vi haft. Filmerna på när grabbarna dansar är ju för underbart roliga.


Tajm

Att klippa sig snart kanske. I helgen blir det bara en massa mys med Älsklingen å barn. Blir att vi ska spendera kvällen hos svärfar idag :)Eftermiddagen

Spenderades med Tossan och Malcolm (stavas) vi filade på fiket i Vinslöv efter jag hämtat Emilia på dagis. Vi var inom banken å tog ballonger till barnen då de har spardagar idag:)) Emilia har njutit riktigt mycket av myset idag men nu saknar hon Jimmy å Alex och vill dem ska komma hem till oss nu:) i morgon och på fredag är det långa dagar för Emilia på dagis då jag ska jobba:))


Händer lite

I våra liv:) om någon månad så har jag å Emilia flyttat hem till Jimmy. Men först ska det renoveras lite, vi har köpt hem lite nytt till vårt boende. Var på IKEA i lördags å då handlades det hem ännu mer:)


Ensamtid

Är alltid guld värt :) Emilia somna redan vid sju i kväll å mannen är iväg på sitt.
Nu sitter man å myser till Snow white and the huntsman :)


Kärlek

Från mannen min ❤❤❤❤❤
Han är för underbar som skickar en massa kärleksförklaringar dagligen till mig och talar om varje dag hur mycket han älskar mig och vill spendera resten av livet med mig 😍
Vi har det underbart ihop och att bo med varandra är det underbaraste som finns!
Älskar dig så mycket Jimmy 💗💕💘💖