Toppen helg å födelsedag 😄

Fredagen börja med 30 årsfest 😍 många goa vänner och blev en del nya fina vänner med 😄


Lördagen när jag fyllde blev det kalas för hela släkten 😄
Bäst av allt farbror Allan med familj kom var 3 år sedan jag såg honom sist. 
Älskade familj och släkt kom och fira mig så underbart med så stor familj i love it❤
Många fina present blev det med 😍

Äntligen

Nu är skiljsmässan igenom så jävla glad att ha den avklarad😄

Något mer positivt blev Det idag vad gäller jobb😄 livet går framåt å jag blir bara lyckligare och lyckligare 😍
Blev lite lek ikväll hos tvillingarna och deras far 😊

Fyndat

Bara älskar dem❤


Sometimes!!!!


Det ska Mycket till innan jag blir arg men sista tiden har mycket varit skit rent ut sagt😧
Vi har haft en jävla otur i snart 4 veckors tid😔

Stämmer väldigt bra å speciellt på en ensamstående mamma 😂

5 tecken på att du är en ORIMLIGT trött småbarnsförälder

Sömn. Detta ständiga samtalsämne. Alltså, det går ju på riktigt att känna hur sömnbristen långsamt gröper ur ens hjärna på celler – för varje förlorad nattsömn och vansinnestidiga mornar som förflyter. Om du mot förmodan inte skulle känna igen ett sådant sömbristbristskadat päron – här är några säkra tecken:

1) Päronet kan inte avsluta meningar. Det går alldeles ypperligt att påbörja dem, men sen blir det… blir det… kortslutning.

Haklapps-fail

Ytterst frustrerande för omgivningen som ständigt hålls på halster med s k ”viktig” information…

2) Päronet försöker sätta på haklapp på sin partner istället för på sitt barn. (Yep, based on true story) Eller i alla fall gör liknande märkliga saker och felplaceringar av ting i päronets hem… Även in- och ut-vända/bak- och framvända kläder kan vara ett säkert tecken.

3) Päronet gråter till allt/blir rörd av allt.  Och då menar jag ALLT. Ögonkontakt med en random hund/katt/fågel, en nyckelpiga på balkongräcket, ett vänligt leende i trappuppgången. Till och med Merci-reklamen. ”Merci for beeing you!!!!”

4) Päronet sitter aldrig still utan gungar lätt från sida till sida, även när hen sitter ner utan ett barn i famnen. Vaggnings-reflexen sätts aldrig ur funktion, hur många hjärnceller som än frätts sönder av sömnbristen. Tvärtom tycks den ta näring just från sömnbristen. Ju mindre päronet sovit, desto kraftigare blir vaggningarna.Även besläktat med vaggning av kundvagn i affär. 

VUB = Vaggning Utan Barn

VUB = Vaggning Utan Barn

5) Päronet vaknar 05 alla dagar – även om hen för en gång skull ”kan” sova ut. Glömmer aldrig när undertecknad checkade in på ett hotellrum för att ”få sova hela natten”. Sov inte en enda minut. Inte. En. Enda. Minut. På. Hela. Natten.

OBS 1! Om du råkar träffa detta päron på nattetid – kanske råkar du till och med vara en inte lika ”lättväckt” partner med ”mindre” sömnbrist – kom i håg den gamla regeln ”Vad som sägs på natten, stannar på natten”.Sömnbrist kan få en att sälja sin själ till satans pappas bror.

THE WALKING PARENTS

THE WALKING PARENTS

 

OBS 2 ! Om du som läser detta råkar vara nära vän/släkt med ett päron med ovannämnda symtom – ring omedelbart och erbjud barnvaktstid.


Ja vad ska man säga

Den där jävla oturen kan ju bara ta å fara långt åt h*****e😠
När jag väl kommit ner till Malmö i torsdags för att träffa läkaren inför min operation så ringer de från dagis de tror Nelly fått svinkoppor 😧
Tur Nellys pappa kunde hämta henne han behöll henne över natten och Lena tog henne till vc så slapp jag vabba mer vilket det har blivit mycket av senaste tiden 😕
Mycket riktigt svinkoppor var det och nu går hon på penecilline.

Ända positiva är att jag fick datum för operation och den äger rum 27/10 😄
Ända som behöver lösas nu är att någon tar Nelly då jag ej får lyfta på 6 veckor. Men vet att jag har världens bästa familj och fina vänner som ställer upp och hjälper mig de 6 veckorna då den andra föräldern inte kan. Är jag som fostrar och tar hand om mina barn 24/7 får väl vara glad att de tar sina varannan helger. 

Ni två älskade små ni är mitt allt ❤ är så glad att jag fått bli just er mamma😍
Men ska ej sticka under stil med att det är jävligt tufft att vara ensamstående men Jag Har min familj jag har mina vänner och dem finns alltid där❤
❤❤❤❤❤❤