Stora tösen

Då är Emilia blöjfri på dagarna, behöver fortfarande blöja på natten men den kommer säkert också att försvinna snart då hon oftast är torr på morgonen :)
Kan inte fatta att min lilla tös börjar bli stor, vart tog min lilla bebis vägen ?!!
Försöker även få henne att sluta med nappen den används oftast bara när hon sover :)
Tycker åren går alldeles för fort.


❤Min Älskling❤


Stämmer bra


Svårt

Att sova när man inte sover hemma i sin egen säng. Men hoppas det släpper med tanke på att jag ska bo här en vecka. Emilia, Moa och Zindy sover gott iaf här bredvid mig :)
Emilia har varit med farmor och Uffe på Tosselilla idag, hon har haft en hel mysig dag med farmor :) Hon somna gott i kväll av allt skoj å bus hon haft för sig idag.


Hmm humör

Kanske inte alltid på topp. Kan ju lova att jag vaknat på fel sida av sängen idag 😒.
Å saken blir ju inte bättre när man får ett dåligt telefonsamtal. Man får väl se hur länge man orkar vara stark för alla andra, även jag måste få vila i från sånt ibland. Men just nu får man försöka bita ihop å se glad ut. En Karlsson är alltid stark å biter ihop å går vidare detta är ju inget jämfört med vad jag redan gått igenom 9/12-2008, så detta är ju bara piss i Nilen.
Tur jag har min älskade familj, dotter och pojkvän ❤


Njuter

Av livet med min underbara pojkvän och barnen. Just nu är allt perfekt å inget kan störa det. Vi har mycket skoj att se fram emot och vi njuter av livet å tillvaron :)
Tänk att man skulle hitta den perfekta mannen som är en av mina äldsta vänner känt honom hela mitt liv, ibland tar livet oväntade vändningar men jag klagar inte har ju världens bästa pojkvän ❤

Älskar dig Jimmy ❤


Glad tös på väg till dagis i morse ;)


Natt

Då jobbar man natt i helgen.Var tre år sedan sist men det ska säkert gå bra:) Har ju underbara jobbar kompisar.

Nu lite bild uppdateringLove


Sanning :)


Mannen

I mitt liv ❤